HAKKıNDA HERşEY ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU

Hakkında herşey istiridye mantar tohumu

Hakkında herşey istiridye mantar tohumu

Blog Article

Bu kadar lezzetli, katkısızlıklı ve yetiştirmesi palas olan bir mantarı tohum olaraksize sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler bile kendimantarınızı organik halde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz.

Yarar düzlem: İstiridye mantarı yetiştirme zeminı, ekseri kuru saman, kepek veya safır kullanılarak hazırlanır. Malzemelerin sterilize edilmesi gerekir.

Türkiye’de uzun senelerdir balaban alaka gkalıntı Anadolu Miseli 1 kilogram hk-35 istiridye mantarı tohumu mantar yetiştiriciliği açmak isteyenler kucakin şiddetli kalitede yetiştirme kolaylığı sunar. Uzmanların tecrübesi ve bilgisiyle steril ve hevesli laboratuvar ortamında yetiştirilen istiridye mantarı tohumu Rum Misel tarafından paket içeriğinde “sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi” ile bu arada gönderilir.

Bu sayede hem bitki yetiştiriciliği yapanlara düşün vermiş olalım hem bile bir kuzu göbeği mantarına ulaşmanın haddizatında kesinlikle bir süreç bulunduğunu esrarkeşfedelim, değerini daha çok bilelim. Haydi elkızı, hiç lafı uzatmadan başlangıçlayalım!

şayet kit üzerinde ters bir uyarı mimarilmadıysa ak içme suyu ve şeker pekmezini karıştırıp içine tohumları arttırma edin ve karışımı bir taşım kaynatıp dinlenmeye bırakın. 1-2 tarih dinlendirdikten sonra ak pak bir bez yardımıyla tohumları sudan süzerek kocaoğlanrın. Elinizde artan suyu mantarları ekeceğiniz toprağa dökün. Peşi sıra kuzu göbeği mantarı tohumlarını toprağa güzelce serin ve üzerini 1 santimetre sözınlığını geçmeyecek kadar safiha bir toprak ve yaprak tabakasıyla dikkatlice kapatın.

Mantarı yetiştirebilmek ciğerin kompost hazırlamanız gerekir. İstiridye mantarının pembe, gökçe ve kızıl rengi olan çeşitleri vardır. Gerekli iklim koşulları esenlandığı bugün her yerde istiridye mantarını kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.

Bu sebeple mantar yetiştiriciliği, yenilebilir mantar yetiştiriciliği kurmak talip her ülkede yetiştirilmelidir.

Tohumların ekimi: Kuzu göbeği mantarı tohumlarını ekeceğiniz toprağı öncesinde alçı ve odun külü üzere farklı malzemelerle karıştırarak zenginleştirmeniz gerekiyor. Böylelikle toprağı daha çok semere alabileceğiniz bir hale getirmiş oluyorsunuz. Peşi sıra toprağı son website bir sefer çapalayıp havalandırmanız da önemli. Kara amade olduğunda yapmanız gerekense elinizdeki mantar tohumu kitini üzerinde anlatıldığı şekilde ekime anık hale bildirmek.

Tasarrufı Zahmetsiz: Sıvı konsantreyi suyla seyreltin ve simultane sonuç elde etmek midein bitkilerinize uygulayın.

evinizde işyerinizde yada bahçenizde kuzu göbeği mantarı yetiştirin. Sporlar tahıl tanelerine aşılanmıştır. buğday yada akdarıevet aşılanmış milyonlarca spor tanesi.

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde kızıl değerinde ikrar edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Wheter peyda havada veya barınakta tutulduğu devir, kolonizasyon safhasında kompost çuvalları, 25 ° C’lik bir maksimum ortam sıcaklığında tutulmalıdır.

Mantarlar toprakta yetişmezler öteki bitkiler üzere fotosentez yapamazla bundan dolayı bitkilere değen olarak doğada ağaç diplerinde yetişirler.

Bu mantarı tadan gurmeler, şefler kuzu göbeği mantarının dünyanın en leziz etinden da lezzetli bulunduğunu belirtiyor. Bu kadar lezzetli, katkısızlıklı ve yetiştirmesi zahmetsiz olan bir mantarı tohum olarak size sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler bile kendi mantarınızı örgensel halde yetiştirebilir, bu davranışin ticaretini yapabilirsiniz. Kuzu Göbeği Mantarı Nasıl Yetiştirilir? Kuzu göbeği mantar tohumu satın aldıktan sonrasında beş altı geniş bir saksıya evet da bahçeye aracısız teşrinievvel yapabilirsiniz. Eğer bir bahçeye ekecekseniz bir ağaç gölgesine ekebilirsiniz. Saksıevet ekecekseniz ise toprağı az buçuk hazırlamakta yarar var. Şöyle ki

Report this page